Țăranii Dobrogeni

24 octombrie 2021
Vizualizări: 113
Id: 1014974

Carne iepure

Media
Denumire Produs: Carne iepure
Descriere:

Vand carne de iepure, foarte frageda, iepurii avand varsta de 4 luni. 
Iepurii sunt crescuti cu cereale produse de mine, avand o calitatea a carnii ridicate.

Carnea de iepure ! 

– nivelul colesterolului din carnea de iepure este mult mai mic decat la pui, curcan, vita, porc;

- iepurele are un procentaj mai mic de grasime decat gaina, curcanul, carnea de vita si carnea de porc;– acizii grasi nesaturati reprezinta 63% din totalul acizilor grasi;

– iepurele este bogat in proteine.– carnea de iepure este ideala pentru diete speciale, pentru bolile de inima, pentru dietele specifice varstnicilor, dieta cu sodiu putin, dieta pentru slabire, etc.

– carnea de iepure are 795 calorii, carnea de pui 810 calorii, carnea de curcan 1190 calorii, carnea de miel 1420 calorii, carnea de vita 1440 calorii, carnea de porc 2050 calorii.

– carnea de iepure este ferita pana in acest moment de bolile care afecteaza celelalte animale a caror carne este consumata in mod curent (vaca, porcul). In plus, carnea de iepure este usoara, fara grasimi, alba, sanatoasa si fara colesterol, savuroasa si deosebita de toate celelalte feluri de carne pe care le consumam in mod curent. Intra in recomandarile tuturor nutritionistilor din lume.

– carnea de iepure poate fi folosita si la fabricarea mezelurilor de calitate superioara. Prin fierbere, prajire sau gatita la gratar, carnea ramane cu un gust excelent, de culoare alba, spre deosebire de cea provenita de la iepurele de camp, care este rosie.

Informații de Contact
Preț: Fix 35 RON

Postează o nouă recenzie

Anunțuri Asemănătoare
Shedule a Test Drive
[dhvc_form id="2578"]
Apply For TradeIn With Us
[dhvc_form id="2578"]
Trimite Oferta Ta
Trimite Mesaj