Țăranii Dobrogeni

Țăranii Dobrogeni

DESPRE NOI

Asociația Țăranii Dobrogeni este una dintre organizațiile cele mai recunoscute și respectate din regiunea Dobrogea. Din momentul înființării sale, în 2016, organizația a fost una dintre primele care a promovat oamenii simpli din mediul rural și i-a sprijinit în vânzarea produselor lor, atât în mediul online, cât și în cadrul diferitelor târguri organizate.
Multe dintre produsele disponibile pe site-ul nostru sunt disponibile și în magazinele noastre ȚĂRANII DOBROGENI din Constanța, provenite de la membrii care au o colaborare cu noi. Suntem dedicați calității produselor și susținem producătorii locali, de aceea ne interesează numai cele mai bune produse naturale.
Dacă deții o mică fermă, o livadă sau sere de legume, te încurajăm să ne contactezi pentru a discuta despre posibilitățile de colaborare. Suntem întotdeauna în căutarea unor noi parteneriate și ne-am bucura să avem oportunitatea de a sprijini producătorii locali și de a aduce produse de cea mai înaltă calitate în casele consumatorilor noștri.
Tărănescu este un magazinul online ce reprezintă cu mândrie toți producătorii din Dobrogea dar și din alte zone ale țării. Colaborăm cu fermieri, indiferent de dimensiunea fermei, de la cei cu doar câteva animale la cei cu ferme mari, atâta vreme cât îndeplinesc câteva cerinte simple:
– să fie producători direcți.
– să respecte cele mai înalte standarde de igienă.
– să fie serioși.
– să livreze produse de cea mai bună calitate.

Avem o gamă largă de produse, cu sute de opțiuni de cea mai bună calitate, toate cu livrare direct la tine acasă. Suntem mândri să promovăm producătorii locali și îi invităm pe clienții noștri din oraș să susțină acești mici producători și să se bucure de produsele lor proaspete și delicioase.

Ne angajăm în sprijinirea, promovarea și asistența Țăranilor Dobrogeni. Îndemnul nostru către tine, dragă cetățean urban, este să achiziționezi produse de la acești fermieri și să sprijini astfel economia rurală și tradițiile românești.