Țăranii Dobrogeni

Politica de Livrare


Vă mulțumim pentru că ați ales platforma noastră de anunțuri pentru promovarea anunțurilor dumneavoastră. Ne angajăm să vă oferim o experiență de livrare fără probleme și transparentă. Vă rugăm să citiți politica noastră de livrare de mai jos pentru a înțelege cum gestionăm livrarea pachetelor noastre de promovare:

Termen de livrare:

Pachetele noastre de promovare sunt livrate și activate instantaneu la plata cu succes. Veți primi un e-mail de confirmare cu detaliile achiziției dumneavoastră.

Metoda de livrare:

Livrarea pachetelor noastre de promovare se face automat pe platformă în contul dumneavoastră de utilizator. Vă vom trimite un e-mail cu detaliile achiziției dvs. și u

Confirmarea livrării:

Vă vom trimite o confirmare prin e-mail odată ce pachetul dvs. de promovare a fost plătit. Dacă nu ați primit pachetul dvs. de promovare în 24 de ore de la cumpărare, vă rugăm să ne contactați imediat.

Politica de rambursare:

Nu oferim rambursări pentru pachetele de promovare odată ce acestea au fost livrate și activate. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de pachetul dvs. de promovare, vă rugăm să ne contactați în 24 de ore de la livrare și vom colabora cu dvs. pentru a găsi o soluție.

Responsabilitate:

Odată ce pachetul dvs. de promovare a fost livrat și activat, este exclusiv responsabilitatea dvs. să vă asigurați că este utilizat în conformitate cu termenii și condițiile noastre. Nu suntem responsabili pentru nici o utilizare greșită a pachetelor noastre de promovare.

Sperăm că această politică de livrare vă oferă informațiile necesare pentru a lua o decizie informată atunci când cumpărați pachetele noastre de promovare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.