Țăranii Dobrogeni

Țăranii Dobrogeni

Termeni și Condiții

Termenii și condițiile noastre au fost actualizate ultima dată în data de 04.04.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza Serviciul nostru.

Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele a căror litera inițială este scrisă cu majuscule au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același înțeles, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În sensul acestor Termeni și Condiții:

„Afiliat” înseamnă o entitate care controlează, este controlată sau se află sub control comun cu o parte, unde „control” înseamnă deținerea a 50% sau mai mult din acțiuni, participații sau alte valori mobiliare îndreptățite să voteze pentru alegerea directorilor sau altă autoritate de management.
„Cont” înseamnă un cont unic creat pentru ca dvs. să accesați Serviciul nostru sau părți ale Serviciului nostru.
„Companie” (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în acest Acord) se referă la SC AGROLOGISTIC DOBROGEA SRL Adresa: B-dul I.C.Bratianu nr. 138, Constanta, Judet: Constanta, Cod Unic de Înregistrare:37708422, Nr.Înmatriculare:J13/1836/2017, EUID:ROONRC.J13/1836/2017.
„Țara” se referă la România.
„Conținut” se referă la conținut, cum ar fi text, imagini sau alte informații care pot fi postate, încărcate, legate sau puse la dispoziție în alt mod de către Dvs., indiferent de forma conținutului respectiv.
„Dispozitiv” înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.
„Feedback” înseamnă feedback, inovații sau sugestii trimise de dvs. cu privire la atributele, performanța sau caracteristicile Serviciului nostru.
„Produse” se referă la produsele sau articolele oferite spre vânzare prin Serviciu.
„Comenzi” înseamnă o solicitare din partea dvs. de a cumpăra  un produs de la noi.
„Promoții” se referă la concursuri, tombole sau alte promoții oferite prin intermediul Serviciului.
„Serviciul” se referă la site-ul web.
„Termeni și Condiții” (denumite și „Termeni”) înseamnă acești Termeni și Condiții care formează întregul acord între Dvs. și Companie cu privire la utilizarea Serviciului. 
„Servicii terțe de social media” înseamnă orice serviciu sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizat de o terță parte care poate fi afișat, inclus sau pus la dispoziție de către Serviciu.
„Site web” se referă la Țăranii Dobrogeni, accesibil de la https://taranii-dobrogeni.ro
„Dvs.” înseamnă persoana care accesează sau utilizează Serviciul, sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia respectiva persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.

Confirmare

Aceștia sunt Termenii și Condițiile care guvernează utilizarea acestui Serviciu și acordul care operează între Dvs. și Companie. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Serviciului.

Accesul și utilizarea Serviciului de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor Termeni și Condiții, atunci este indicat să nu accesați Serviciul.

Declarați că aveți peste 13 ani. Compania nu permite celor sub 13 ani să folosească Serviciul.

Accesul și utilizarea de către dvs. a Serviciului sunt, de asemenea, condiționate de acceptarea și respectarea Politicii de confidențialitate a Companiei. Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați site-ul web și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza serviciul nostru.

 

Conturi de utilizator

Când creați un cont la Noi, trebuie să ne furnizați informații care sunt exacte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui lucru constituie o încălcare a Termenilor, care poate duce la ștergerea imediată a contului dvs. de pe Serviciul nostru.

Sunteți exclusiv responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola Dvs., indiferent dacă parola dvs. este pentru Serviciul nostru sau pentru un serviciu terț de social media.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola vreunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați aflat de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului Dvs.

Nu puteți utiliza ca nume de utilizator numele altei persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care face obiectul oricăror drepturi ale unei alte persoane sau entități, alta decât dvs., fără autorizația corespunzătoare, sau un nume care este  ofensator, vulgar sau obscen.

Conţinut

Dreptul dumneavoastră de a posta conținut

Serviciul nostru vă permite să postați conținut. Sunteți responsabil pentru conținutul pe care îl postați în Serviciu, inclusiv pentru legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin postarea Conținutului în Serviciu, Ne acordați dreptul și licența de a folosi, modifica, executa public, afișa public, reproduce și distribui astfel de Conținut pe și prin intermediul Serviciului. Vă păstrați toate drepturile dumneavoastră asupra oricărui Conținut pe care îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a face Conținutul Dvs. disponibil pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot folosi, de asemenea, Conținutul Dvs. în conformitate cu acești Termeni.

Dumneavoastră declarați și garantați că: (i) Conținutul este al Dvs. (Îl dețineți) sau aveți dreptul de a-l folosi și de a ne acorda drepturile și licența prevăzute în acești Termeni și (ii) postarea Conținutului Dvs. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale vreunei persoane.

 

Restricții de conținut

Compania nu este responsabilă pentru conținutul utilizatorilor Serviciului. Înțelegeți și sunteți de acord în mod expres că sunteți singurul responsabil pentru conținut și pentru toate activitățile care au loc în contul dvs., indiferent dacă ați făcut acest lucru de dvs. sau de orice terță persoană care utilizează contul dvs.

Nu puteți transmite niciun Conținut care este ilegal, ofensator, supărător, destinat să dezgusteze, amenințător, defăimător, obscen sau în orice alt mod inacceptabil. Exemple de astfel de conținut inacceptabil includ, dar nu se limitează la, următoarele:

● Ilegale sau promovarea activității ilegale.
● Conținut defăimător, discriminatoriu sau răutăcios, inclusiv referințe sau comentarii despre religie, rasă, orientare sexuală, sex, origine națională/etnică sau alte grupuri vizate.
● Spam, generat automat – sau aleatoriu – care constituie publicitate neautorizată sau nesolicitată, scrisori în lanț, orice altă formă de solicitare neautorizată sau orice formă de loterie sau jocuri de noroc.
● Conținerea sau instalarea oricăror viruși, viermi, programe malware, cai troieni sau alt conținut care este conceput sau destinat să perturbe, să deterioreze sau să limiteze funcționarea oricărui software, hardware sau echipament de telecomunicații sau să deterioreze sau să obțină acces neautorizat la orice date sau alte informații ale unei terțe persoane.
● Încălcarea oricăror drepturi de proprietate ale oricărei părți, inclusiv brevet, mărci comerciale, secret comercial, drepturi de autor, drepturi de publicitate sau alte drepturi.
● Uzurparea identității oricărei persoane sau entități, inclusiv a Companiei și a angajaților sau reprezentanților acesteia.
● Încălcarea confidențialității oricărei terțe persoane.
● Informații și caracteristici false.

Compania își rezervă dreptul, dar nu și obligația, la propria sa discreție, să determine dacă orice Conținut este adecvat sau nu și respectă acești Termeni, să refuze sau să elimine acest Conținut. În plus, Compania își rezervă dreptul de a face formatare și editări și de a schimba modul oricărui Conținut. De asemenea, Compania poate limita sau revoca utilizarea Serviciului dacă postați un astfel de Conținut inacceptabil. Întrucât Compania nu poate controla întreg conținutul postat de utilizatori și/sau terți în Serviciu, sunteți de acord să utilizați Serviciul pe propriul risc. Înțelegeți că, prin utilizarea Serviciului, puteți fi expus la conținut pe care îl puteți considera jignitor, indecent, incorect sau inacceptabil și sunteți de acord că în niciun caz Compania nu va fi responsabilă în niciun fel pentru orice conținut, inclusiv pentru orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării de către dumneavoastră a oricărui conținut.

Backup-uri de conținut

Deși se efectuează copii de rezervă regulate ale Conținutului, Compania nu garantează că nu va exista nicio pierdere sau corupție a datelor.

Punctele de backup corupte sau invalide pot fi cauzate, fără limitare, de Conținutul care este corupt înainte de a fi copiat de rezervă sau care se modifică în timpul efectuării unei copii de rezervă.

Compania va oferi asistență și va încerca să depaneze orice probleme cunoscute sau descoperite care pot afecta copiile de rezervă ale Conținutului. Dar recunoașteți că Compania nu are nicio răspundere legată de integritatea Conținutului sau de eșecul de a restabili cu succes Conținutul la o stare utilizabilă.

Sunteți de acord să păstrați o copie completă și exactă a oricărui Conținut într-o locație independentă de Serviciu.

Politica drepturilor de autor

Încălcarea proprietății intelectuale

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricărei afirmații conform căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte încălcări ale proprietății intelectuale a oricărei persoane.

Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor sau autorizați în numele unuia și credeți că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor care are loc prin intermediul Serviciului, trebuie să trimiteți notificarea dvs. în scris în atenția agentul nostru de drepturi de autor prin e-mail contact@taranii-dobrogeni.ro și includeți în notificarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări.

Puteți fi tras la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorariile avocaților) pentru denaturarea faptului că orice Conținut vă încalcă drepturile de autor.

 

Notificare DMCA și Procedura DMCA pentru reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA) furnizând în scris agentului nostru pentru drepturi de autor următoarele informații:

● O semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor.
● O descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care susțineți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a lucrării protejate prin drepturi de autor.
● Identificarea adresei URL sau a altei locații specifice din Serviciu unde se află materialul despre care susțineți că îl încalcă.
● Adresa, numărul de telefon și adresa dvs. de e-mail.
● O declarație din partea dvs. conform căreia credeți cu bună-credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege.
● O declarație a dvs., făcută sub sancțiunea de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Puteți contacta agentul nostru de drepturi de autor prin e-mail contact@taranii-dobrogeni.ro. La primirea unei notificări, Compania va lua orice măsură, la propria sa discreție, pe care o consideră adecvată, inclusiv eliminarea conținutului contestat din Serviciu.

 

Plasarea comenzilor pentru produse

Prin plasarea unei Comenzi pentru Produse prin intermediul Serviciului, garantați că sunteți capabil din punct de vedere legal să încheiați contracte obligatorii.

 

Informatia ta

Dacă doriți să plasați o Comandă pentru Produse disponibile în Serviciu, vi se poate cere să furnizați anumite informații relevante pentru Comandă, inclusiv, fără a se limita la, numele dvs., adresa de e-mail, numărul dvs. de telefon, numărul cardului dvs. de credit, data de expirare a Cardul dvs. de credit, adresa dvs. de facturare..

Declarați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card(e) de credit sau de debit sau alte metode de plată în legătură cu orice Comandă; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Prin trimiterea unor astfel de informații, ne acordați dreptul de a furniza informații terților care procesează plăți în scopul de a facilita finalizarea Comenzii dvs.

Anularea comenzii

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula Comanda în orice moment din anumite motive, inclusiv, dar fără a se limita la:

● Erori în descrierea sau prețurile pentru Produse
● Erori la comanda dvs

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula Comanda dumneavoastră dacă se suspectează o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

Disponibilitate, erori și inexactități

Actualizăm în mod constant ofertele noastre de produse în cadrul serviciului. Produsele disponibile pe Serviciul nostru pot fi evaluate greșit, descrise incorect sau indisponibile și este posibil să întâmpinăm întârzieri în actualizarea informațiilor cu privire la Produsele noastre din Serviciu și în publicitatea noastră pe alte site-uri web.

Nu putem și nu garantăm acuratețea sau completitudinea oricărei informații, inclusiv prețurile, imaginile produselor, specificațiile, disponibilitatea și serviciile. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile și de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile în orice moment, fără notificare prealabilă.

 

Politica de prețuri

Compania își rezervă dreptul de a-și revizui prețurile în orice moment înainte de a accepta o Comandă.

Prețurile cotate pot fi revizuite de către Companie după acceptarea unei Comenzi în cazul oricărui eveniment care afectează livrarea cauzat de acțiuni guvernamentale, variații ale taxelor, costuri de schimb valutar mai mari și orice altă problemă care nu poate fi controlată de Companie. . În acest caz, veți avea dreptul să vă anulați Comanda.

Plăți

Plata se poate face prin diferite metode de plată pe care le avem disponibile, precum Visa, MasterCard prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Payments.

Cardurile de plată (carduri de credit sau de debit) sunt supuse verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului Dvs. Dacă nu primim autorizația necesară, nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau nelivrare a Comenzii Dvs.

Promoții

 

Orice Promoții puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi guvernate de reguli care sunt separate de acești Termeni.

Dacă participați la orice promoție, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promoție sunt în conflict cu acești Termeni, se vor aplica regulile Promoției.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original (excluzând conținutul furnizat de dvs. sau de alți utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Companiei și a licențiatorilor săi.

Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi atât ale țării, cât și ale țărilor străine.

Mărcile noastre comerciale și imaginea comercială nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al Companiei.

 

Feedback-ul dvs. pentru noi

Alocați toate drepturile, titlurile și interesele în orice Feedback pe care îl furnizați Companiei. Dacă, din orice motiv, o astfel de atribuire este ineficientă, sunteți de acord să acordați Companiei un drept și o licență neexclusivă, perpetuă, irevocabilă, fără drepturi de autor, la nivel mondial de a utiliza, reproduce, dezvălui, sub-licență, distribui, modifica și exploata astfel de Feedback fără restricţie.

 

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii ale terților care nu sunt deținute sau controlate de Companie.

Compania nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Compania nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Încetarea

Vă putem închide sau suspenda contul imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați acești Termeni și Condiții.

La reziliere, dreptul dumneavoastră de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să închideți Contul dvs., puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea Serviciului.

Limitare a răspunderii

 

Fără a aduce atingere oricăror daune pe care le-ați putea suferi, întreaga răspundere a Companiei și a oricăruia dintre furnizorii săi în temeiul oricărei prevederi a acestor Termeni și remediul dvs. exclusiv pentru toate cele de mai sus vor fi limitate la suma plătită efectiv de dvs. prin intermediul Serviciului sau 10 EURO dacă nu ați cumpărat nimic prin intermediul Serviciului.

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, în nici un caz Compania sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune speciale, incidentale, indirecte sau consecutive (inclusiv, dar fără a se limita la, daune pentru pierderea de profit, pierderea datelor sau alte informații, pentru întreruperea activității, pentru vătămarea personală, pierderea confidențialității care decurge din sau în orice fel legate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul, software-ul terță parte și/sau hardware-ul terță parte utilizat cu Serviciul sau altfel, în legătură cu orice prevedere a acestor Termeni), chiar dacă Compania sau orice furnizor a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune și chiar dacă remedierea nu își atinge scopul esențial.

Unele state nu permit excluderea garanțiilor implicite sau limitarea răspunderii pentru daune accidentale sau consecutive, ceea ce înseamnă că unele dintre limitările de mai sus pot să nu se aplice. În aceste state, răspunderea fiecărei părți va fi limitată în cea mai mare măsură permisă de lege.

 

Disclaimer „CA AȘA ESTE” și „CA DISPONIBIL”.

Serviciul vă este oferit „CA AȘA ESTE” și „CA DISPONIBIL” și cu toate defecțiunile și defectele fără garanție de niciun fel. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, Compania, în nume propriu și în numele Afiliaților săi și al licențiatorilor și furnizorilor de servicii ai săi și respectivi, declină în mod expres orice garanție, fie că este expresă, implicită, statutară sau de altă natură, cu privire la Serviciu, inclusiv toate garanțiile implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare și garanții care pot apărea din cursul tranzacției, cursul performanței, utilizarea sau practica comercială. Fără a se limita la cele de mai sus, Compania nu oferă nicio garanție sau angajament și nu face nicio declarație de niciun fel că Serviciul va îndeplini cerințele Dvs., va obține rezultatele dorite, va fi compatibil sau va funcționa cu orice alt software, aplicație, sisteme sau servicii, va funcționa fără întrerupere, să îndeplinească orice standarde de performanță sau fiabilitate sau să fie fără erori sau că orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

Fără a limita cele de mai sus, nici Compania, nici furnizorii companiei nu fac nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită: (i) cu privire la funcționarea sau disponibilitatea Serviciului, sau a informațiilor, conținutului și materialelor sau produselor. incluse pe acestea; (ii) că Serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) în ceea ce privește acuratețea, fiabilitatea sau actualitatea oricărei informații sau conținut furnizat prin intermediul Serviciului; sau (iv) că Serviciul, serverele sale, conținutul sau e-mailurile trimise de la sau în numele Companiei sunt lipsite de viruși, scripturi, cai troieni, viermi, programe malware, sau alte componente dăunătoare.

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări ale drepturilor legale aplicabile ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus s-ar putea să nu vi se aplice. Dar, într-un astfel de caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune vor fi aplicate în cea mai mare măsură aplicabilă conform legislației în vigoare.

Legea aplicabilă

Legile Țării, excluzând regulile privind conflictele de legi, vor guverna acești Termeni și utilizarea Serviciului de către dvs. Utilizarea de către dvs. a site-ului poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, statale, naționale sau internaționale.

Soluționarea litigiilor

Dacă aveți orice îngrijorare sau dispută cu privire la Serviciu, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați disputa în mod informal, contactând Compania.

Separabilitate și renunțare

Separabilitate

Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată inaplicabilă sau invalidă, o astfel de prevedere va fi modificată și interpretată pentru a îndeplini obiectivele unei astfel de prevederi în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legislația aplicabilă, iar prevederile rămase vor continua să fie în vigoare.

Renunțare

Cu excepția cazurilor prevăzute în prezentul document, eșecul de a exercita un drept sau de a solicita îndeplinirea unei obligații în temeiul acestor Termeni nu va afecta capacitatea unei părți de a-și exercita un astfel de drept sau de a solicita o astfel de îndeplinire în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare. a oricărei încălcări ulterioare.

Modificări ale acestor Termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră. Vom notifica schimbarea acestor Termeni actualizând data prezentă în primul paragaraf din acest document.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, în totalitate sau în parte, vă rugăm să încetați să mai utilizați site-ul web și Serviciul.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și Condiții, ne puteți contacta: